Close
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Reservering
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Reservering
De suggesties
du Chef
Voorgerechten
Gekarameliseerde Sint-Jakobsschelpen met gestoofde Witloof en Pancetta
20€
Gebakken Scampi met Cantharellen, Kerstomaten gearomatiseerd met Look
19€
Gebakken Ei in cocottes op Willy wijze “Parmezaanse crème en Truffelschaafsel”
19€
Carpaccio van Zeeduivel met zwarte Kaviaarparels
20€
Gegrilde Octopus op een Erwtencrème en Paprika macédoine gekonfijt met Rozemarijn
19€
Toast met Wilde Champignons, fijne Bresaola sneetjes en Parmezaanse kaasschaafsel
19€
Pastas
Halve gepelde Kreeft vergezeld met verse Tagliatelle met Wilde Champignons en Truffel
30€
Spaghetti met Zeevruchten “ Vongole, Scampi, Sint-Jakobsschelpen en calamaris ”
25€
Linguine met Sint-Jakobsschelpen, crème van Cantharellen en gegrilde Pancetta
27€
Risotto met Italiaanse Worst en Taleggio crème
25€
Penne met Imperial Mosselen op Italiaanse wijze en Gouden Curry
25€
Ravioli gevuld met Truffel, lichte crème van Boschampignons
25€
Onze mosselen
Natuur
27€
Witte wijn, Look, Look room, Provençale
28€
Vlees en Vis
Filet pur van Rund met gebakken Cantharellen en Truffel
31€
Kalfsmedaillons Saltimboca alla Romana, geserveerd met verse Tagliatelle
26€
Kalfsescalope met wilde Champignonsaus en verse Tagliatelle
26€
Schelvis omringd in Spek, op een Saffraanrisotto en Seizoensgroenten
27€
Roodbaarsfilet, gebakken Zeekraal, Witte Wijnsaus op smaak gebracht met Tijm
26€
Nagerechten
Panna cotta met Vanille uit Madagaskar, hart van rode vrucht en knapperige tuile
10€
Intense pure Chocolademousse, slagroom gewerkt met Armagnac
10€