Close
  • Home
  • Suggesties
  • De kaart
  • Om mee te nemen
  • Contact
  • Nederlands
    • Frans
    • Engels
  • Home
  • Suggesties
  • De kaart
  • Om mee te nemen
  • Contact
  • Nederlands
    • Frans
    • Engels

Reservering
  • Home
  • Suggesties
  • De kaart
  • Om mee te nemen
  • Contact
  • Nederlands
    • Frans
    • Engels

Reservering

De suggesties

du Chef

Voorgerechten

  • Fijne schijfjes van wilde Hert verrijkt met een sluier van Seizoentruffel en Parmezaan 20€
  • Gebakken Sint-Jakobsschelpen met een crème van Cantharellen, geflambeerd met Cognac 20€
  • Gegrilde Octopus met geroosterde Kerstomaatjes, ontploffend Feta kaas en rozemarijn 19€
  • Krokante Wildkroket vergezeld met Seizoensgarnituren van Bosaccenten 19€
  • Scampi met Espelette-peper, versterkt door de zachtheid van een Parmezaanse Aardappelcrème 19€
  • Proeverij van drie zelfgemaakte Wildpatés, gesublimeerd door verschillende Uienconfituren 19€

Pastas

  • Gepelde halve Kreeft met verse Tagliatelle en blokjes gesneden Scampis in Saffraansaus 30€
  • Rigatoni Boscaiola in Bianco (Italiaanse Worst, Pecorino Toscano en Truffelschaafsel) 26€
  • Gebakken Sint-Jakobsschelpen op een romige Risotto van Courgette en Parmezaanse kaas 28€
  • Tagliatelle met een crème van wilde Champignons en gegrilde sneetje “San Danielle” 26€
  • Granravioli gevuld met Ricotta en Pompoen, op een bedje van Parmezaancrème 25€
  • Linguine al Fuoco di Mare (Scampi met pittige Kerstomaten-crème) 26€

Vlees en Vis

  • Gebraden Hinde filet, sap gereduceerd met Rode wijn, Selderij puree en Seizoensgarnituur 29€
  • Hertenmedaillons, herfst Truffelsaus, geserveerd met Peer en rode Bosbessen 30€
  • Hazenrug met twee Pepers geflambeerd met Cognac, appel met rode bosbessen en Seizoenspuree 28€
  • Filet pur van Rund, oude rode Portosaus en Talégio-fondant 30€
  • Tongfilet met licht geroomde Kreeftenbisque-infusie 29€
  • Wilde Zeebrasemfilets gevuld met Pompoenpuree, langzaam gegaard en Citroensap met Beurre Blanc 26€

Nagerechten

  • Genot van Apfelstrudel met smeltende Appels en ambachtelijk Bourbon-Vanille-ijs 10€
  • Semifreddo met Pistachehart, gegarneerd met Gekarameliseerde Amandelen 10€

Ideaal voor een zakenluch. Een menukaart met smakelijke suggesties en seizoensgerechten. Zomerterras.

Gelegen tegenover een grote parking in het centrum van Zaventem.

Facebook

Menu

  • Home
  • Suggesties
  • De kaart
  • Om mee te nemen
  • Contact
  • Nederlands
    • Frans
    • Engels
  • Home
  • Suggesties
  • De kaart
  • Om mee te nemen
  • Contact
  • Nederlands
    • Frans
    • Engels

Contact

  • +32 2 725 96 02
  • +32 488 80 99 17
  • info@cuyperke.be
  • www.cuyperke.be

Adres

  • Stationsstraat 19
    Zaventem
    Belgium
© Copyright 't Cuyperke - Updated by Mister It
  • Nederlands
  • Français
  • English