Wij zijn met verlof van 22/07/2019 tot 17/08/2019

nl fr en

Voorgerechten

  • Artisanale Kaaskroketten
    €14.00
  • Artisanale Garnaalkroketten
    €15.00
  • Carpaccio van Rund met een Notensla en Parmezaanschilfers
    €15.00
  • Cavaillon Meloen met Gandaham, Portoreductie en Sorbet
    €16.00
  • Vitello Tonnato (Kalfsvlees)
    €16.00
  • Gebakken Sardientjes met een Salsa van Tomaten
    €16.00
  • Mosselen in de Wok met Limoen, Kokosmelk, Koriander en Groene Curry
    €16.00

Saladbar

  • Slaatje van Jonge Hollandse maatjes, aardappelen en Sperzieboontjes
    €16.00
  • Fris slaatje van Geitenkaas, Spekjes en Appelen met een Frambozenvinaigrette
    €18.00
  • Ceasar salade volgens de regels ( Keuze uit Mechelse Koekoek of Scampi's)
    €19.00
  • Salade Niçoise met kort gegrilde Tonijnfilet
    €19.00

Pastagerechten

  • Spaghetti Bolognaise
    €13.00
  • Penne Carbonara op wijze van de Chef
    €17.00
  • Gegrilde Kippenfilet met een frisse Salsa van Tomaten
    €19.00
  • Zuiderse getomateerde Pasta met Mosselen
    €23.00

Hoofdgerechten Vis

  • Scampi's op wijze van de chef
    €19.00
  • Dorade Royale met een “Saus Vierge”, gevulde Aardappel
    €22.00
  • Zeewolffilet met Courgettes, Tomaat, Zeekraal en Dugléré saus
    €24.00
  • Noordzeetong met Kruidenboter, warme Groenten en Aardappelpuree
    €28.00

Klassiekers

  • Huisgemaakte "Steak Tartaar"
    €17.00
  • Ballekes in tomatensaus
    €17.00
  • Vol-au-vent
    €17.00
  • Stoofvlees klaargemaakt met Leffe Bier
    €17.00
  • Steak Ierse Origine (Hereford) met sausje van keuze
    €18.00
  • Entrecote Roquefort
    €24.00
  • Mixed Grill van vlees met 2 sausjes naar keuze
    €25.00
  • Filet Pur van Rund/Paard met saus naar keuze
    €26.00
  • Côte à L'os geserveerd met een duo van warme sauzen (Min 2 pers) - prijs per persoon
    €27.00
  • Lamskroontje geserveerd met zijn Gratin Dauphinois en warme Groenten
    €28.00

Suggesties

  • Steak op Mediterraanse Wijze (Rucola, Zongedroogde Tomaten, duo van Pesto…)
    €19.00
  • Huisgemaakte “Steak Tartaar op zijn Zuiders
    €19.00
  • Burger “Black Angus”, met Comté Kaas, Spek, gegrilde Mais en koude Pickelsaus
    €19.00
  • Côte à l’os van Varken met een slaatje van Sperzieboontjes, Zoete aardappel en BBQ Saus
    €20.00
  • Zeeuwse Mosselen natuur
    €25.00
  • Zeeuwse Mosselen Witte Wijn, Look, Lookroom etc…
    €26.00

Nagerechten

  • Chocolade Moelleux op een spiegel van Crème Anglaise
    €8.00
  • Trio van sorbet
    €8.00
  • Vanille-ijs met warme Krieken
    €8.00
  • Cuberdon IJs met een gelei van Aardbeien en een Blanc Manger van Citroen
    €8.00
  • Profiterollen met Slagroom, warme Chocoladesaus en Chocolade ijs
    €8.00
  • Crème Brûlée
    €8.00
  • Koude Sabayon van Koffie met een Crumble Van Oreo Koekjes
    €8.00
  • Geflambeerde Aardbeien in combinatie met zwarte Peper en Pistache ijs
    €8.00
  • Koffie verwend (assortiment van diverse desserten)
    €15.00