nl fr en

Voorgerechten

  • Artisanale Kaaskroketten
    €14.00
  • Artisanale Garnaalkroketten
    €15.00
  • Carpaccio van Rund met een Notensla en Parmezaanschilfers
    €15.00
  • Tartaar van Sint-Jacobsvruchten, crème van Erwten geparfumeerd met Munt en Basilicum
    €15.00
  • Gazpacho van Aardbeien en Tomaten, Buffalo Mozzarella en Basilicum Sorbet
    €15.00
  • Tempura van Vis en Groenten, frisse Aioli saus
    €15.00
  • Kort gebakken Octopus met Humus en frisse Vinaigrette
    €15.00
  • Mousseline van Gerookte Aardappel en Gepocheerd Ei afgewerkt met gerookte Kip
    €16.00

Saladbar

  • Griekse Fetakaas met Zuiders gegrilde Groenten en Parelcouscous
    €16.00
  • Ceasar salade volgens de regels ( Keuze uit Mechelse Koekoek of Scampi's)
    €19.00
  • Salade Niçoise met kort gegrilde Tonijnfilet
    €19.00

Pastagerechten

  • Spaghetti Bolognaise
    €13.00
  • Penne Carbonara op wijze van de Chef
    €17.00
  • Spaghetti met Pancetta, geroosterde Tomaten, Basilicum en Pecorini
    €17.00
  • Gegrilde Kippenfilet met een frisse Salsa van Tomaten
    €19.00

Hoofdgerechten Vis

  • Scampi's op wijze van de chef
    €19.00
  • Roggevleugel met Botersaus, Kappertjes en Peterselieaardappelen
    €20.00
  • Fijn gesneden Zalm mi-Cuit afgewerkt met Kruidensaus, Torentje van Puree met verse Bladspinazie
    €22.00
  • Noordzeetong met Kruidenboter, warme Groenten en Aardappelpuree
    €28.00

Klassiekers

  • Huisgemaakte "Steak Tartaar"
    €17.00
  • Ballekes in tomatensaus
    €17.00
  • Vol-au-vent
    €17.00
  • Stoofvlees klaargemaakt met Leffe Bier
    €17.00
  • Steak Ierse Origine (Hereford) met sausje van keuze
    €18.00
  • Entrecote Roquefort
    €24.00
  • Mixed Grill van vlees met 2 sausjes naar keuze
    €25.00
  • Filet Pur van Rund/Paard met saus naar keuze
    €26.00
  • Côte à L'os geserveerd met een duo van warme sauzen (Min 2 pers) - prijs per persoon
    €27.00
  • Lamskroontje geserveerd met zijn Gratin Dauphinois en warme Groenten
    €28.00

Suggesties

  • Burger “Black Angus”, op zijn Grieks (Fetakaas, Gegrilde groenten, Tzatziki…)
    €19.00
  • Huisgemaakte “Steak Tartaar op zijn Zuiders
    €19.00
  • Parelhoenfilet met Seizoensgroenten, Sausje van de Chef
    €20.00
  • Filet van Duif met sausje van Morilles, gebakken Sucrines en Erwtjes en Wortelen
    €22.00
  • Zeeuwse Mosselen natuur
    €25.00
  • Zeeuwse Mosselen Witte Wijn, Look, Lookroom etc…
    €26.00

Nagerechten

  • Chocolade Moelleux op een spiegel van Crème Anglaise
    €8.00
  • Trio van sorbet
    €8.00
  • Chocoladesoepje afgewerkt met Cassis sorbet en Sponge Cake
    €8.00
  • Panna Cotta van Mokka en Koffie
    €8.00
  • Marmelade van gemarineerde Aardbeien geserveerd met een cremeux van Chocolade en Vanilleroomijs
    €8.00
  • Crème Brûlée
    €8.00
  • Citroentaart met Meringue “revisitée”
    €8.00
  • Koffie verwend (assortiment van diverse desserten)
    €15.00