Wij zijn met verlof van 01/11/2021 tot 05/11/2021

nl fr en

Voorgerechten

  • Vissoep met Rouille en Toast
    €10.00
  • Artisanale Kaaskroketten
    €14.00
  • Artisanale Garnaalkroketten
    €15.00
  • Artisanale Witloofkroketten
    €15.00
  • Carpaccio van Rund met een Notensla en Parmezaanschilfers
    €16.00
  • Toast met Boschampignons en gebakken Kwartel
    €16.00

Saladbar

  • Caesar Salade volgens de regels met Mechelse Koekoekfilet
    €19.00
  • Fris Slaatje van Geitenkaas, Spekjes en Appelen met een Honingvinaigrette
    €19.00

Pastagerechten

  • Spaghetti Bolognaise
    €13.00
  • Vegetarische Lasagne met Gegrilde Groenten
    €16.00
  • Traag gegaarde Mechelse Koekoekfilet met gebakken Boschampignons en zachte Roomsaus (vegetarisch mogelijk)
    €23.00

Hoofdgerechten Vis

  • Heilbotfilet met verse Bladspinazie, aardappelpuree, gepocheerd eitje en witte wijnsaus
    €26.00
  • Noordzeetong met Kruidenboter, warme Groenten en Aardappelpuree
    €31.00

Klassiekers

  • Huisgemaakte "Steak Tartaar"
    €18.00
  • Vol-au-vent
    €18.00
  • Stoofvlees klaargemaakt met Leffe Bier
    €18.00
  • Steak "Babytop" met sausje van keuze
    €20.00

Suggesties

  • Fazant op Brabantse Wijze
    €24.00
  • Hertenkalffilet met zijn Herfstgarnituur en wildsaus
    €28.00
  • Côte à L’os geserveerd met een duo van warme sauzen (min 2 pers)
    €29.00

Nagerechten

  • Chocolade Moelleux met Vanilleroomijs
    €8.00
  • Dame Blanche
    €8.00
  • Appelstrudel met Speculaasijs
    €8.00
  • Tiramisu met bosvruchten
    €8.00