Close
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Reservering
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Reservering
De suggesties
du Chef
Voorgerechten
Fijne schijfjes van wilde Hert verrijkt met een sluier van Seizoentruffel en Parmezaan
20€
Gebakken Sint-Jakobsschelpen met een crème van Cantharellen, geflambeerd met Cognac
20€
Gegrilde Octopus met geroosterde Kerstomaatjes, ontploffend Feta kaas en rozemarijn
19€
Krokante Wildkroket vergezeld met Seizoensgarnituren van Bosaccenten
19€
Scampi met Espelette-peper, versterkt door de zachtheid van een Parmezaanse Aardappelcrème
19€
Proeverij van drie zelfgemaakte Wildpatés, gesublimeerd door verschillende Uienconfituren
19€
Pastas
Gepelde halve Kreeft met verse Tagliatelle en blokjes gesneden Scampis in Saffraansaus
30€
Rigatoni Boscaiola in Bianco (Italiaanse Worst, Pecorino Toscano en Truffelschaafsel)
26€
Gebakken Sint-Jakobsschelpen op een romige Risotto van Courgette en Parmezaanse kaas
28€
Tagliatelle met een crème van wilde Champignons en gegrilde sneetje “San Danielle”
26€
Granravioli gevuld met Ricotta en Pompoen, op een bedje van Parmezaancrème
25€
Linguine al Fuoco di Mare (Scampi met pittige Kerstomaten-crème)
26€
Vlees en Vis
Gebraden Hinde filet, sap gereduceerd met Rode wijn, Selderij puree en Seizoensgarnituur
29€
Hertenmedaillons, herfst Truffelsaus, geserveerd met Peer en rode Bosbessen
30€
Hazenrug met twee Pepers geflambeerd met Cognac, appel met rode bosbessen en Seizoenspuree
28€
Filet pur van Rund, oude rode Portosaus en Talégio-fondant
30€
Tongfilet met licht geroomde Kreeftenbisque-infusie
29€
Wilde Zeebrasemfilets gevuld met Pompoenpuree, langzaam gegaard en Citroensap met Beurre Blanc
26€
Nagerechten
Genot van Apfelstrudel met smeltende Appels en ambachtelijk Bourbon-Vanille-ijs
10€
Semifreddo met Pistachehart, gegarneerd met Gekarameliseerde Amandelen
10€