Close
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Reservering
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Reservering
De suggesties
du Chef
Voorgerechten
Variatie op Aspergemousse, maritieme toets van Schotse gerookte zalm
19€
Gegrilde octopus met rozemarijn en aubergine kaviaar
19€
Geroosterde Sint-Jakobsschelpen op een zoete aardappelcrème en Parmaham chips
21€
Dunne plakjes kalfsvlees, romige Tonnatosaus en kappertjes uit Pantelleria
19€
Duo van Kabeljauw en Koolrabi carpaccio , passievruchten vinaigrette
19€
Gebakken Scampi op een beetje van witte Asperges met hollandaisesaus
20€
Carpaccio van San Danielle ham en burrata met kerstomaten symfonie
19€
Pastas
Tagliatelle met gepelde Kreeft, Saffraan crème en stukjes langoustine
30€
Linguine met Sint-Jakobsschelpen en Chorizo, kerstomaatjes en rozemarijn saus
27€
Penne met Basilicum crème, Bresaola en Burrata Pugliese
25€
Fusili met twee Zalmen (vers en gerookt), courgette op smaak gebracht met dragon
25€
Spaghetti alle Vongole met olijfolie, knoflook en kerstomaatjes
25€
Rode risotto met Scampi, Mosselen en bosui
25€
Zelfgemaakte ravioli gevuld met ricotta en Truffels, lichte Parmezaanse room
25€
Onze mosselen
Natuur
27€
Witte wijn, Look, Look room, Provençale
28€
Vlees en Vis
Filet pur van Rund, Morieljessaus, seizoengroenten en aardappelen
31€
Kalfsmedaillons Saltimboca alla Romana, geserveerd met verse tagliatelle
26€
Kalfseskalope alla Pizzaiola (tomatensaus, kappertjes en basilicum geserveerd met verse tagliatelle
26€
Wilde Zeebaarsfilet op de huid gebakken , kerstomaatjes ragout en seizoengroenten
26€
Geroosterde Kabeljauwrug, saffraansaus, Chorizoen Mosselen
28€
Nagerechten
Exotische Tiramisu met passievruchten en Mango
10€
Aardbeien-en vanille ijsbeker met Calvados smaak
10€