Wij zijn met verlof van 24/12/2021 tot 02/01/2022

nl fr en

Voorgerechten

  • Winterse Ajuinsoep
    €9.00
  • Artisanale Kaaskroketten
    €14.00
  • Artisanale Garnaalkroketten
    €15.00
  • Carpaccio van Rund met een Notensla en Parmezaanschilfers
    €16.00
  • Zalm “Gravlax” met Yoghurtdressing afgewerkt met Waterkers en Appel
    €16.00

Saladbar

  • Caesar Salade volgens de regels met Mechelse Koekoekfilet
    €19.00
  • Fris Slaatje van Geitenkaas, Spekjes en Appelen met een Honingvinaigrette
    €19.00

Pastagerechten

  • Spaghetti Bolognaise
    €13.00
  • Vegetarische Lasagne met Gegrilde Groenten
    €16.00

Hoofdgerechten Vis

  • Kabeljauwhaasje op een bedje van courgettes en zeekraal, truffelaardappel en witte wijnsaus
    €26.00
  • Noordzeetong met Kruidenboter, warme Groenten en Aardappelpuree
    €31.00

Klassiekers

  • Huisgemaakte "Steak Tartaar"
    €18.00
  • Vol-au-vent
    €18.00
  • Stoofvlees klaargemaakt met Leffe Bier
    €18.00
  • Steak "Babytop" met sausje van keuze
    €20.00

Suggesties

  • Varkenswangen klaargemaakt in blauwe Chimay en witloofsalade
    €22.00
  • Rode Patrijs geserveerd met een zalf van zoete aardappel, Cassissaus en herfstgarnituur
    €25.00
  • Hertenkalffilet met zijn Herfstgarnituur en wildsaus
    €28.00
  • Côte à L’os geserveerd met een duo van warme sauzen (min 2 pers)
    €29.00

Nagerechten

  • Chocolade Moelleux met Vanilleroomijs
    €8.00
  • Dame Blanche
    €8.00
  • Crème Brûlée
    €8.00
  • Fijne Winterse Patisserie met Macaron en Hazelnootcrème
    €8.00