nl fr en

Voorgerechten

  • Artisanale Kaaskroketten
    €14.00
  • Artisanale Garnaalkroketten
    €15.00
  • Carpaccio van Rund met een Notensla en Parmezaanschilfers
    €16.00
  • Gebakken Ganzenlever met gekarameliseerde Appeltjes en Brioche
    €16.00
  • Bladerdeegje opgevuld met Grijze Noordzeegarnalen en Jonge Prei, Mousselinesaus
    €16.00

Saladbar

  • Fris Slaatje van Geitenkaas, Spekjes en Appelen met een Honingvinaigrette
    €19.00

Pastagerechten

  • Spaghetti Bolognaise
    €13.00
  • Vegetarische Lasagne met Gegrilde Groenten
    €16.00
  • Tagliatelle met scampi's, courgetteblokjes, kerstomaatjes en rozemarijn
    €19.90

Hoofdgerechten Vis

  • Osso Bucco van Vis, fijne Groenten en Oventomaat
    €26.00
  • Noordzeetong met Kruidenboter, warme Groenten en Aardappelpuree
    €31.00

Klassiekers

  • Huisgemaakte "Steak Tartaar"
    €18.00
  • Vol-au-vent
    €18.00
  • Stoofvlees klaargemaakt met Leffe Bier
    €18.00
  • Ballekes in tomatensaus
    €18.00
  • Steak "Babytop" met sausje van keuze
    €20.00

Suggesties

  • Osso Bucco milanaise
    €19.00
  • Diamanthaasje (Rund) geserveerd met een assortiment van warme Groenten, zachte mosterdsaus
    €25.00
  • Côte à L’os geserveerd met een duo van warme sauzen (min 2 pers)
    €29.00

Nagerechten

  • Chocolade Moelleux met Vanilleroomijs
    €8.00
  • Dame Blanche
    €8.00
  • Sabayon met Duvel (vanaf 2 personen)
    €8.00
  • Ganache in combinatie met Chocolademousse, Espuma van Koffie en Gekonfijte Peer
    €8.00