nl fr en

Voorgerechten

  • Vissoep met Rouille en Toast
    €10.00
  • Artisanale Kaaskroketten
    €13.00
  • Artisanale Garnaalkroketten
    €14.00
  • Carpaccio van Rund met een Notensla en Parmezaanschilfers
    €14.00
  • Zuiderse Zeevruchtenrisotto
    €15.00
  • Asperges op Vlaamse Wijze
    €15.00
  • Belgische Asperges met een Tulpje van Gandaham, gepocheerd Eitje
    €16.50

Saladbar

  • Fris Slaatje met Griekse Feta, Tomaten, Rode ajuin …
    €16.00
  • Ceasar salade volgens de regels ( Keuze uit Kip of Scampi's)
    €17.00
  • Salade Niçoise met kort gegrilde Tonijn
    €18.00
  • Salade van Tomaten opgevuld met Grijze Garnalen
    €23.00

Pastagerechten

  • Spaghetti Bolognaise
    €12.00
  • Penne Carbonara op wijze van de Chef
    €15.00
  • Cannelloni gevuld met Spinazie en Ricotta, getomateerde saus (vegetarisch)
    €15.00
  • Gegrilde Kippenfilet met zijn Frisse Tomatensalsa
    €18.00

Hoofdgerechten Vis

  • Scampi's op wijze van de chef
    €18.00
  • Roodbaarsfilet geserveerd met Venkelpuree en Zeekraal
    €20.00
  • Kabeljauwhaasje met Asperges, witte Wijnsaus en Puree
    €25.00
  • Noordzeetong met kruidensaus
    €28.00

Klassiekers

  • Huisgemaakte "Steak Tartaar"
    €16.00
  • Ballekes in tomatensaus
    €16.00
  • Vol-au-vent
    €16.00
  • Stoofvlees klaargemaakt met Leffe Bier
    €16.00
  • Steak Ierse Origine (Hereford) met sausje van keuze
    €17.00
  • Entrecote Roquefort
    €24.00
  • Mixed Grill van vlees met 2 sausjes naar keuze
    €25.00
  • Filet Pur van Rund/Paard met saus naar keuze
    €26.00
  • Côte à L'os geserveerd met een duo van warme sauzen (Min 2 pers) - prijs per persoon
    €26.00
  • Lamskroontje geserveerd met zijn Gratin Dauphinois en warme Groenten
    €28.00

Suggesties

  • Hamburger “Black Angus”, met Guacamole en Tomatensalsa
    €19.00
  • Op lage temperatuur gegaarde Mechelse Koekoekfilet, gevuld met Gerookte Mozzarella, assortiment van warme groenten
    €19.00
  • Lamssteak in combinatie met Zuiderse Groenten, Rozemarijnsausje
    €22.00
  • Bavette geserveerd met Belgische Asperges, Krielpatatjes en sausje van de Chef
    €23.00
  • Kalfs T-Bone Steak met een zuivere Tomatensalade, sausje naar keuze (350 gram)
    €30.00

Nagerechten

  • Chocolade Moelleux op een spiegel van Crème Anglaise
    €8.00
  • Trio van sorbet
    €8.00
  • Chocoladetaartje
    €8.00
  • Sabayon met Duvel en Vanilleroomijs
    €8.00
  • Duo van Panna Cotta en Aardbeienmousse
    €8.00
  • Crème Brûlée
    €8.00
  • Salade van Aardbeien met Vanilleroomijs
    €8.00
  • Koffie verwend (assortiment van diverse desserten)
    €15.00