nl fr en

Voorgerechten

  • Artisanale Kaaskroketten
    €13.00
  • Artisanale Garnaalkroketten
    €14.00
  • Carpaccio van Rund met een Notensla en Parmezaanschilfers
    €14.00
  • Tartaar van Hert, kwartelei en Truffelmayonaise
    €15.00
  • Toast met gebakken Boschampignons en Kwartel (vegetarisch mogelijk)
    €16.00
  • Gebakken Sint Jacobsvruchten op een bedje van gebraiseerd grondwitloof
    €16.00

Saladbar

  • Salade van gesmolten Camembert, Perensiroop
    €16.00
  • Salade van rode Biet, mierikswortel en gerookte Makreel
    €16.00
  • Ceasar salade volgens de regels ( Keuze uit Kip of Scampi's)
    €17.00
  • Salade Niçoise met kort gebakken Tonijn
    €20.00

Pastagerechten

  • Spaghetti Bolognaise
    €12.00
  • Penne Carbonara op wijze van de Chef
    €16.00
  • Traag gegaarde Mechelse Koekoekfilet met gebakken Boschampignons (vegetarisch mogelijk)
    €21.00

Hoofdgerechten Vis

  • Steenbolkfilet met Andijvie, “beurre noisette” en Aardappelpuree
    €17.00
  • Scampi's op wijze van de chef
    €18.00
  • Kabeljauwhaasje “Brabanconne”, witte Wijnsaus en Kasteelaardappelen
    €21.00
  • Tarbot met Kruidensaus, warme groenten en Aardappelpuree
    €24.00

Klassiekers

  • Huisgemaakte "Steak Tartaar"
    €16.00
  • Ballekes in tomatensaus
    €16.00
  • Vol-au-vent
    €16.00
  • Stoofvlees klaargemaakt met Leffe Bier
    €16.00
  • Steak Ierse Origine (Hereford) met sausje van keuze
    €17.00
  • Entrecote Roquefort
    €24.00
  • Mixed Grill van vlees met 2 sausjes naar keuze
    €25.00
  • Filet Pur van Rund/Paard met saus naar keuze
    €26.00
  • Côte à L'os geserveerd met een duo van warme sauzen (Min 2 pers) - prijs per persoon
    €26.00
  • Lamskroontje geserveerd met zijn Gratin Dauphinois en warme Groenten
    €28.00

Suggesties

  • Gegratineerd Hespenrolletjes met Witloof en Aardappelpuree
    €16.00
  • Hamburger “Black Angus”, met relish van Ui, blauwe kaas
    €19.00
  • Stoofpotje van Everzwijn met Herfstganituur
    €19.00
  • Wilde Bosduiffilet met Savooistoemp, Spekjes en Wildsjus
    €20.00
  • Patrijs met een zalf van Knolselder, Grondwitloof en Cognacsaus
    €23.00

Nagerechten

  • Chocolade Moelleux op een spiegel van Crème Anglaise
    €8.00
  • Trio van sorbet
    €8.00
  • Appelstrudel met Kaneelijs
    €8.00
  • Huisgemaakt kastanje-ijs in combinatie met Rood fruit
    €8.00
  • Walnotentaart met Karamel
    €8.00
  • Crème Brûlée
    €8.00
  • Poire Belle Helene
    €8.00
  • Koffie verwend (assortiment van diverse desserten)
    €15.00