nl fr en

Voorgerechten

  • Artisanale Kaaskroketten
    €13.00
  • Toast met avocado en traag gegaard Buikspek
    €13.00
  • Artisanale Garnaalkroketten
    €14.00
  • Carpaccio van Rund met een Notensla en Parmezaanschilfers
    €14.00
  • Zuiders mosselpotje met Venkel en Ricard
    €15.00
  • Carpaccio van Rund op zijn Oosters
    €15.00
  • Gambas à la Plancha
    €16.00

Saladbar

  • Fris Slaatje met Griekse Feta, tomaten, rode ajuin ....
    €16.00
  • Ceasar salade volgens de regels ( Keuze uit Kip of Scampi's)
    €17.00
  • Zuiderse Salade met gegrilde Groenten en traag gegaarde Kip
    €17.00
  • Salade van vers gegrilde Tonijn op zijn Niçoise
    €19.00
  • Salade van Krab Avocado en Pompelmoes
    €23.00

Pastagerechten

  • Spaghetti Bolognaise
    €12.00
  • Penne Arrabiata (vegetarisch)
    €12.00
  • Penne Carbonara op wijze van de Chef
    €15.00
  • Gegrilde Kippenfilet met zijn frisse Tomatensalsa
    €18.00

Hoofdgerechten Vis

  • Scampi's op wijze van de chef
    €18.00
  • Doradefilet met Zuiderse Ovengroenten
    €19.00
  • Gebakken Pladijsfilet met tartaar en fris slaatje
    €23.00
  • Noordzeetong met kruidensaus
    €28.00

Klassiekers

  • Huisgemaakte "Steak Tartaar"
    €16.00
  • Ballekes in tomatensaus
    €16.00
  • Vol-au-vent
    €16.00
  • Stoofvlees klaargemaakt met Leffe Bier
    €16.00
  • Restaurantsteak - sausje naar keuze
    €17.00
  • Steak Tartaar op Zuiderse Wijze (Parmezaan, zongedroogde tomaten, fijn gesneden olijven...)
    €17.00
  • Entrecote Roquefort
    €24.00
  • Mixed Grill van vlees met 2 sausjes naar keuze
    €25.00
  • Filet Pur van Rund/Paard met saus naar keuze
    €26.00
  • Côte à L'os geserveerd met een duo van warme sauzen (Min 2 pers) - prijs per persoon
    €26.00
  • Lamskroontje geserveerd met zijn Gratin Dauphinois en warme Groenten
    €28.00

Suggesties

  • Hamburger van Black Angus, met Pittige Tomatensaus en gebakken Ajuin
    €19.00
  • Varkenskroon Ierse Origine met Parmezaanpuree, Trostomaten en Venkel
    €20.00
  • Entrecote Tagliata met Linguine (Parmezaan, rucola en zongedroogde tomaten)
    €25.00
  • Tomahawk Rib Eye geserveerd met een duo van warme sausen (2 pers.)
    €31.00

Nagerechten

  • Chocolade Moelleux op een spiegel van Crème Anglaise
    €8.00
  • Sabayon met vers fruit en vanilleroomijs (min. 2 pers.) - prijs per persoon
    €8.00
  • Trio van sorbet
    €8.00
  • Ijsgekoelde Sabayon
    €8.00
  • Café Glacé
    €8.00
  • Mousse van Kersen
    €8.00
  • Crème Brûlée
    €8.00
  • Salade van Aardbeien met vanilleroomijs
    €8.00
  • Tiramisu met Rood Fruit
    €8.00
  • Koffie verwend (assortiment van diverse desserten)
    €15.00