nl fr en

Voorgerechten

  • Gegratineerde Uiensoep
    €10.00
  • Artisanale Kaaskroketten
    €13.00
  • Artisanale Garnaalkroketten
    €14.00
  • Carpaccio van Rund met een Notensla en Parmezaanschilfers
    €14.00
  • Huisgemaakte Kroketten van Witloof en Beenham
    €14.00
  • Brioche in combinatie met gebakken Ganzenlever, gekarameliseerde Appeltjes en Notensla
    €15.00
  • Bladerdeegje opgevuld met Grijze Noordzeegarnalen, jonge Prei en Mousselinesaus
    €15.00

Saladbar

  • Salade van Gesmolten Camembert en Perenvinaigrette
    €16.00
  • Lauwe Luikse Salade (Spekjes, boontjes, aardappelen ....)
    €16.00
  • Ceasar salade volgens de regels ( Keuze uit Kip of Scampi's)
    €17.00

Pastagerechten

  • Spaghetti Bolognaise
    €12.00
  • Penne Carbonara op wijze van de Chef
    €15.00
  • Duo van gegrilde en gerookte Zalmfilet, Lentegroenten en Witte Wijnsaus
    €20.00

Hoofdgerechten Vis

  • Scampi's op wijze van de chef
    €18.00
  • Vlaswijtingfilet onder een korstje van Peterselie, Waterkerspuree en coulis van Tomaten
    €19.00
  • Gegrilde Zalmfilet met Bearnaisesaus, geprakte Aardappel en Lentegroenten
    €21.00
  • Noordzeetong met kruidensaus
    €28.00

Klassiekers

  • Huisgemaakte "Steak Tartaar"
    €16.00
  • Ballekes in tomatensaus
    €16.00
  • Vol-au-vent
    €16.00
  • Stoofvlees klaargemaakt met Leffe Bier
    €16.00
  • Steak Ierse Origine (Hereford) met sausje van keuze
    €17.00
  • Entrecote Roquefort
    €24.00
  • Mixed Grill van vlees met 2 sausjes naar keuze
    €25.00
  • Filet Pur van Rund/Paard met saus naar keuze
    €26.00
  • Côte à L'os geserveerd met een duo van warme sauzen (Min 2 pers) - prijs per persoon
    €26.00
  • Lamskroontje geserveerd met zijn Gratin Dauphinois en warme Groenten
    €28.00

Suggesties

  • Gegratineerde Witloofrolletjes
    €16.00
  • Hamburger "Black Angus" met gegrilde Groenten, Sheddar kaas en Bacon
    €19.00
  • Stoofpotje van Konijn met Slaatje van Grondwitloof
    €19.00
  • Ierse Onglet met gekonfijte Sjalot, Rode Wijnsaus en groen Asperges
    €19.00
  • Struisvogelfilet met gebraiseerd Witloof en Thijmsaus
    €22.00
  • Fazant op Brabantse Wijze
    €24.00

Nagerechten

  • Chocolade Moelleux op een spiegel van Crème Anglaise
    €8.00
  • Sabayon met vers Fruit en Vanilleroomijs (min. 2 pers.)
    €8.00
  • Trio van sorbet
    €8.00
  • Tiramisu van Speculaas
    €8.00
  • Gebakken Banaantjes geflambeerd met Rhum, geblust met een bolletje Vanilleroomijs
    €8.00
  • Coupe Kolonel (Citroensorbet overgoten met Wodka)
    €8.00
  • Crème Brûlée
    €8.00
  • Citroentaartje met Meringue
    €8.00
  • Koffie verwend (assortiment van diverse desserten)
    €15.00