nl fr en

Voorgerechten

  • Artisanale Kaaskroketten
    €13.00
  • Artisanale Garnaalkroketten
    €14.00
  • Carpaccio van Rund met een Notensla en Parmezaanschilfers
    €14.00
  • Toast met lauwe Geitenkaas en gekonfijte Rabarber
    €14.00
  • Huisgemaakte Gandahamkroketten
    €14.00
  • Tartaar van Tonijn met Granny Smith Appelen en Sesamzaadjes
    €15.00
  • Gegratineerde Mosselen
    €15.00

Saladbar

  • Salade van lauwe Geitenkaas, Spekjes en Appelen
    €16.00
  • Ceasar salade volgens de regels ( Keuze uit Kip of Scampi's)
    €17.00
  • Salade Niçoise met kort gegrilde Tonijn
    €18.00
  • Salade van Tomaten opgevuld met Grijze Garnalen
    €23.00

Pastagerechten

  • Spaghetti Bolognaise
    €12.00
  • Penne Carbonara op wijze van de Chef
    €16.00
  • Gegrilde Kippenfilet met zijn Frisse Tomatensalsa
    €18.00

Hoofdgerechten Vis

  • Scampi's op wijze van de chef
    €18.00
  • Gegrilde Hondshaai met Tartaarsaus en fris Slaatje
    €18.00
  • Rog met Botersaus, Kappers en Peterselieaardappelen
    €19.00
  • Noordzeetong met kruidensaus
    €28.00

Klassiekers

  • Huisgemaakte "Steak Tartaar"
    €16.00
  • Ballekes in tomatensaus
    €16.00
  • Vol-au-vent
    €16.00
  • Stoofvlees klaargemaakt met Leffe Bier
    €16.00
  • Steak Ierse Origine (Hereford) met sausje van keuze
    €17.00
  • Steak Tartaar op zijn Zuiders (zongedroogde Tomaten, Pesto en Parmezaanschilfers)
    €17.00
  • Entrecote Roquefort
    €24.00
  • Mixed Grill van vlees met 2 sausjes naar keuze
    €25.00
  • Filet Pur van Rund/Paard met saus naar keuze
    €26.00
  • Côte à L'os geserveerd met een duo van warme sauzen (Min 2 pers) - prijs per persoon
    €26.00
  • Lamskroontje geserveerd met zijn Gratin Dauphinois en warme Groenten
    €28.00

Suggesties

  • Kalfslever met een Balsamico-Champignonsaus
    €18.00
  • Steak op Mediterraanse wijze (rucola, zongedroogde tomaten, duo van Pesto)
    €18.00
  • Hamburger “Black Angus”, op zijn Grieks (Tzatziki, Feta slaatje)
    €19.00
  • Zeeuwse Mosselen natuur
    €24.00
  • Zeeuwse Mosselen met witte wijn, look etc...
    €25.00

Nagerechten

  • Chocolade Moelleux op een spiegel van Crème Anglaise
    €8.00
  • Trio van sorbet
    €8.00
  • Platte Kaastaart op een Speculaasbodem
    €8.00
  • Sabayon met Vers Fruit en Vanilleroomijs (min. 2pers)
    €8.00
  • Huisgemaakte Aardbeientaart met Banketbakkersroom
    €8.00
  • Geflambeerde Crème Brûlée
    €8.00
  • Soepje van Watermeloen met Citroensorbet
    €8.00
  • Koffie verwend (assortiment van diverse desserten)
    €15.00